fbpx
Házhozszállítunk egész Budapesten!
Főzz olcsóbban a Foodejóval
foodejo_penztarca_barat fozes_2_

Sokan azért nem étkeznek egészségesen, tudatosan és változatosan, mert az egészséges ételek drágák. Sajnos ebben van némi igazság – tisztelet a kivételnek. Könnyebb megvenni egy 200 Ft-os búzalisztes spagetti tésztát, mint egy 1000 Ft-os búzaliszt- és cukormentes, akár vegán, gluténmentes tésztát, ami quinoából készült például.

A másik ok, hogy az emberek többsége – ha bele is kezd az egészséges életmódba – kezdőként nem ismeri az egyes alapanyagokat és azt sem, hogy honnan szerezheti be.

Szerencsére mindkét problémára van válaszunk: Foodejó recept csomagok!

Ha még nem hasonlítottad össze a Foodejó ételek árát a bevásárlóközpontok áraival, mi megtettük. Nézd csak!

Vegyük például a Foodejó kiporciózott alapanyagaiból összeállítható

„Curry csirkét“.

tejszínes-curry csirke_foodejo_recept_alapanyagok_hozzavalok_egyszerurecept_mitegyek_gyorsrecept

Ára: 2.590.-/ 2 adag

..kiporciózva, fázisfotós receptkártyával, előkészített minőségi alapanyagokkal.

Az összehasonlítást mindenki számára elérhető, két online webáruház áraival hasonlítottuk össze. Tegyük fel, hogy mindenkinél van otthon só, bors és olaj a sütéshez, így ezeket nem számoltuk bele. (Természetesen a Foodejó recept csomagokhoz ezek is járnak.)

A végösszeg 3.151 Ft olívaolaj, só és bors nélkül. Ha még ezeket is beleszámolnánk, hogy meg kell venni egy-egy üveggel/tasakkal, akkor már 4.240 Ft-nál járnánk. Természetesen ugyan úgy 2 adagra vonatkoznak az árak.

Persze megfordulhat most benned, hogy azért drágább, mert nagyobb kiszereléseket veszel, így többet is kapsz. Ez így igaz. De mi van, ha soha többé nem fogod kinyitni még egyszer azt a currys zacskót, amiből csak egy teáskanálnyit használtál? ..vagy, ha többet készítesz, mert természetesen a csirkemellet nagyobb kiszerelésben tudtad megvenni, mint amennyit a recept megkíván, akkor elrakod másnapra a hűtőszekrénybe, majd harmadnapra is és egyszer csak kidobod.

Ne pazarold az ételt! Válaszd a Foodejót és étkezz egészségesen, olcsóbban!

*https://bevasarlas.tesco.hu

*https://online.auchan.hu

Vélemény, hozzászólás?

×