fbpx
Házhozszállítunk egész Budapesten!
Vegán recept csomagok Steiner Kristóf könyvéből

#BreakingNews #VeganReceptCsomagok #FoodejoVegan

Egyre szerteágazóbb az emberek életvitele, amik között rengeteg pozitív életmód is megtalálható. Mi semmi rossznak nem vagyunk az elrontói, így óriási örömmel és megtiszteltetéssel tudhatjuk recept csomagjaink között Steiner Kristóf – Kristóf Konyhája című recept könyvében rejlő vegán ételeket is.

Receptekért kattints ide.

vegan_recept_kristof_konyhaja

100%-ig megbízható forrásból származó alapanyagainkból kiporciózzuk, előkészítjük és összecsomagoljuk a recepteket alkotó összetevőket, amiket otthon könnyedén elkészíthetsz a társuló receptkártya segítségével.

Ha kezdő vegán vagy, akkor extra segítséget nyújtanak a csomagjaink abban, hogy nem kell kutatnod, hogy mit miért és mikor fogyassz, hogy megfelelő fehérjét, szénhidrátot, zsírt, ásványi anyagot vigyél a szervezetedbe. 

Ha pedig már űzöd egy ideje a vegán életmódot, akkor az egyszerűség jegyében megspórolhatod az ötletelésre, bevásárlásra és az előkészületekre szánt időt.

 

 

..és persze nem utolsó sorban, kedvenc vegán gasztro személyiséged receptjeit készítheted el otthonodban.

Készítsd előételként egy ínycsiklandó Dahl – vöröslencse levest, főételként egy tál Kristóf híres-neves chilis babját, öblítsd le egy-két mindent vivő muffinnal, majd dűlj le egy kicsit, mert szuszogni is alig fogsz tudni az isteni finom ételek után. 

Mi a legjobb ebbe? Nem kell órákat mászkálnod a boltokban, piacokon az alapanyagok után és nem kell kisírnod a szemedet a vöröshagyma felszelése közben, hiszen mindent konyhakészen kapsz a csomagodban.

Hát nem fenomenális? Légy te is konyhád Steiner Kristófja. 

Kattints a szerkesztés gombra, hogy változtathass a szövegen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vélemény, hozzászólás?

×