fbpx
Házhozszállítunk egész Budapesten!

Alu Góbi – Az indiai krumplis karfiol

2.050Ft

“Újabb titkos családi receptet osztok meg, ám ezúttal lopott tollakkal ékeskedem. Ez a klasszikus indiai fogás ugyanis a kedvesem, Matan specialitása. Olyan pompásan készíti, hogy még bangladesi, szintén konyhatündér barátnénk is képes könyörögni érte, amikor pedig elfogy, az bizony felér egy tragédiával. Bár hivatalosan főétel, izgalmas köretként is remek. Ha szivárványos kedvemben vagyok, a karfiol felét brokkolira cserélem, a krumplik közé pedig édesburgonyát is csempészek. Óriási szívességet teszek magamnak, ha előre felkockázom a krumplit, és felvágom a karfiolt – így gyorsabban és hatékonyabban dolgozhatok, mint Stahl Juci és Julia Child együttvéve. A krumplikat nagyjából másfél-két centis kockákra vágom, a karfiolt pedig nagyobbacska rózsákra szedem, különben felismerhetetlenné főnek.”

 

/Steiner Kristóf/

 

Leírás

Elkészítési idő:

35 perc

Kalória:

421 kcal

Protein

8 g

Zsírtartalom

26 g 

Szénhidrát

34 g

Mi van a csomagban?

kókuszolaj

kókuszzsír

parázsburgonya

krumpli

karfiol

karfiol

vöröshagyma

vöröshagyma

babérlevél

babérlevél

koriander

koriander

komeny-egesz

kömény

kurkuma

kurkuma

cayanne:fűszerpaprika

pirospaprika

gyömbér

gyömbér

koriander

koriender

só

bors

bors

Rizs-foodejo_konyhakesz_recept

basmati rizs

Eszközök, amikre szükséged lesz:

tűzhely 

lábos

vágódeszka

fakanál

éles kés

2-3 tálka 

lapos tányér

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alu Góbi – Az indiai krumplis karfiol” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

×